Telenet zal al zijn klanten hierover persoonlijk informeren.

Telenet zal op 26 januari 2014 de prijs voor het kabelabonnement in zijn volledige afzetgebied gelijktrekken.

Met deze harmonisatie wil het bedrijf de historisch gegroeide geografische verschillen wegwerken. De abonnementsprijs voor kabeltelevisie bedraagt vanaf 26 januari €11,65 per maand.

Deze gelijktrekking levert Telenet geen extra inkomsten op. Daarnaast komt de maandelijkse bijdrage voor de auteursrechten op €3,70 in plaats van €3,18 per maand.

In totaal zal de geharmoniseerde standaardprijs[1] voor kabeltelevisie vanaf 26 januari voor alle televisieklanten maandelijks €15,35 bedragen.

Voor €0.5 per dag kunnen de Telenet klanten een waaier aan Vlaamse en andere zenders onbeperkt bekijken.

Telenet zal al zijn klanten hierover persoonlijk informeren. Telenet zal op 26 januari 2014 de prijs voor het kabelabonnement in zijn volledige afzetgebied gelijktrekken. Met deze harmonisatie wil het bedrijf de historisch gegroeide geografische verschillen wegwerken. De abonnementsprijs voor kabeltelevisie bedraagt vanaf 26 januari €11,65 per maand. Deze gelijktrekking levert Telenet geen extra inkomsten op. Daarnaast komt de maandelijkse bijdrage voor de auteursrechten op €3,70 in plaats van €3,18 per maand. In totaal zal de geharmoniseerde standaardprijs[1] voor kabeltelevisie vanaf 26 januari voor alle televisieklanten maandelijks €15,35 bedragen. Voor €0.5 per dag kunnen de Telenet klanten een waaier aan Vlaamse en andere zenders onbeperkt bekijken.