Deze week start daartoe nog de due diligence procedure. Telenet verwacht dat deze procedure enkele weken zal duren.

Telenet heeft vanuit haar duidelijke focus op goede klantenservice de ambitie om zelf meer callcenteractiviteiten te ontwikkelen en wil resoluut kiezen voor een evenwichtigere verhouding tussen interne- en externe callcenteractiviteiten.

Een eerste stap is reeds genomen door de opening van een Telenet contactcenter in Aalst en de opstart van een eigen call center activiteit deze zomer in St-Truiden.

In Aalst verschaft Telenet nu werk aan een 50-tal medewerkers. De opening van het customer care center in St-Truiden is voorzien voor de zomer van 2009. Telenet streeft ernaar om in St-Truiden een 90 tal nieuwe contactcenter agenten tewerk te stellen.

Deze week start daartoe nog de due diligence procedure. Telenet verwacht dat deze procedure enkele weken zal duren. Telenet heeft vanuit haar duidelijke focus op goede klantenservice de ambitie om zelf meer callcenteractiviteiten te ontwikkelen en wil resoluut kiezen voor een evenwichtigere verhouding tussen interne- en externe callcenteractiviteiten. Een eerste stap is reeds genomen door de opening van een Telenet contactcenter in Aalst en de opstart van een eigen call center activiteit deze zomer in St-Truiden. In Aalst verschaft Telenet nu werk aan een 50-tal medewerkers. De opening van het customer care center in St-Truiden is voorzien voor de zomer van 2009. Telenet streeft ernaar om in St-Truiden een 90 tal nieuwe contactcenter agenten tewerk te stellen.