Komende week zal ook het cijferseizoen in Europa echt beginnen en kunnen we cijfers van de nodige Belgische en Nederlandse bedrijven tegemoet zien. De Brusselse agenda vermeldt de resultaten van Mobistar, Barco, Deceuninck, Nyrstar, Quest for Growth, Telenet, Sipef, Belgacom, Umicore en Solvay.

In Nederland zullen onder andere Akzo Nobel, Philips, KPN, Heineken en Unilever zullen dan hun derde kwartaalresultaten bekendmaken. Vooruitlopend op de cijfers van Akzo Nobel heeft ABN Amro deze week in ieder geval al de opinie op het aandeel verlaagd van houden naar verkopen.

Komende week zal ook het cijferseizoen in Europa echt beginnen en kunnen we cijfers van de nodige Belgische en Nederlandse bedrijven tegemoet zien. De Brusselse agenda vermeldt de resultaten van Mobistar, Barco, Deceuninck, Nyrstar, Quest for Growth, Telenet, Sipef, Belgacom, Umicore en Solvay. In Nederland zullen onder andere Akzo Nobel, Philips, KPN, Heineken en Unilever zullen dan hun derde kwartaalresultaten bekendmaken. Vooruitlopend op de cijfers van Akzo Nobel heeft ABN Amro deze week in ieder geval al de opinie op het aandeel verlaagd van houden naar verkopen.