Zappen gebeurt met de afstandsbediening van de tv. Kabeltelevisieklanten kunnen op deze manier hun zenderaanbod op een eenvoudige wijze uitbreiden tot het digitale basisaanbod.

Door deze dienst aan te bieden, benut Telenet de CI+-technologie die in de meest recente televisietoestellen standaard aanwezig is.

Voor klanten die meer geavanceerde functies willen zoals de TV-theek en het opnemen van programma's, blijft de Digicorder het ideale toestel. 'TV met een kaartje' zal beschikbaar zijn vanaf 24 juni en kost eenmalig €69.

Zappen gebeurt met de afstandsbediening van de tv. Kabeltelevisieklanten kunnen op deze manier hun zenderaanbod op een eenvoudige wijze uitbreiden tot het digitale basisaanbod. Door deze dienst aan te bieden, benut Telenet de CI+-technologie die in de meest recente televisietoestellen standaard aanwezig is. Voor klanten die meer geavanceerde functies willen zoals de TV-theek en het opnemen van programma's, blijft de Digicorder het ideale toestel. 'TV met een kaartje' zal beschikbaar zijn vanaf 24 juni en kost eenmalig €69.