De overdracht zal effect hebben met ingang van 30 juni 2009. De medewerkers in de betreffende winkels en op het hoofdkantoor zullen met behoud van hun arbeidsvoorwaarden naar Telenet overgaan.

BelCompany is met haar eigen winkels de tweede grootste onafhankelijke aanbieder van mobiele telecom- en aanverwante producten in België.

Het assortiment bevat de nieuwste producten en de grootste keuze uit alle merken mobiele telefoons, abonnementen, accessoires en prepaid producten. Internetproducten maken het pakket compleet.

De winkels van BelCompany bevinden zich op de beste locaties in alle (middel)grote steden en staan dus dicht bij de klant. De 15 Discovery Stores die BelCompany uitbaat maken geen onderdeel uit van de transactie.

De overdracht zal effect hebben met ingang van 30 juni 2009. De medewerkers in de betreffende winkels en op het hoofdkantoor zullen met behoud van hun arbeidsvoorwaarden naar Telenet overgaan. BelCompany is met haar eigen winkels de tweede grootste onafhankelijke aanbieder van mobiele telecom- en aanverwante producten in België. Het assortiment bevat de nieuwste producten en de grootste keuze uit alle merken mobiele telefoons, abonnementen, accessoires en prepaid producten. Internetproducten maken het pakket compleet.De winkels van BelCompany bevinden zich op de beste locaties in alle (middel)grote steden en staan dus dicht bij de klant. De 15 Discovery Stores die BelCompany uitbaat maken geen onderdeel uit van de transactie.