Telenet had de noodzakelijke maatregelen getroffen om het toenemende verkeer op zijn netwerk probleemloos te laten verlopen.

Sms blijft een zeer populaire manier om kerst- en nieuwjaarswensen over te maken. Traditiegetrouw verwachtte Telenet dan ook heel wat sms-verkeer in de nacht van oud naar nieuw.

In totaal stuurden de meer dan 700.000 mobiele telefonieklanten van Telenet 5.760.490 sms'en.

Het sms-verkeer piekte rond 12 minuten na middernacht met een maximum van 764 sms/seconde. Vorig jaar stuurden Telenet klanten 4,3 miljoen sms'jes tijdens oudejaarsnacht.

Telenet had de noodzakelijke maatregelen getroffen om het toenemende verkeer op zijn netwerk probleemloos te laten verlopen. Sms blijft een zeer populaire manier om kerst- en nieuwjaarswensen over te maken. Traditiegetrouw verwachtte Telenet dan ook heel wat sms-verkeer in de nacht van oud naar nieuw. In totaal stuurden de meer dan 700.000 mobiele telefonieklanten van Telenet 5.760.490 sms'en. Het sms-verkeer piekte rond 12 minuten na middernacht met een maximum van 764 sms/seconde. Vorig jaar stuurden Telenet klanten 4,3 miljoen sms'jes tijdens oudejaarsnacht.