Dit netwerk biedt enorme mogelijkheden voor toename van data op het internet en kan op termijn breedbandsnelheden aan van minstens 1 gigabit per seconde.

Zo komt Vlaanderen resoluut bovenaan de lijst van regio's met de beste digitale infrastructuur van Europa.

Met deze grootschalige netwerkinvestering, die past in het bredere project "De Grote Netwerf", bereidt Telenet zich voor op het almaar toenemende dataverkeer en speelt in op de toekomstige digitale behoeften van particuliere gebruikers, het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs, de zorg- en veiligheidssector en van andere maatschappelijke sectoren.

Bovendien worden ook 250 nieuwe jobs in Vlaanderen gecreëerd gedurende de looptijd van het project.

Dit netwerk biedt enorme mogelijkheden voor toename van data op het internet en kan op termijn breedbandsnelheden aan van minstens 1 gigabit per seconde. Zo komt Vlaanderen resoluut bovenaan de lijst van regio's met de beste digitale infrastructuur van Europa. Met deze grootschalige netwerkinvestering, die past in het bredere project "De Grote Netwerf", bereidt Telenet zich voor op het almaar toenemende dataverkeer en speelt in op de toekomstige digitale behoeften van particuliere gebruikers, het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs, de zorg- en veiligheidssector en van andere maatschappelijke sectoren. Bovendien worden ook 250 nieuwe jobs in Vlaanderen gecreëerd gedurende de looptijd van het project.