Die zender zal door alle geïnteresseerde televisieplatformen geïntegreerd kunnen worden in het eigen aanbod. Samenvattingen van de wedstrijden zouden aangeboden worden aan open-net zenders.

Daarvoor zal - indien het plan wordt goedgekeurd - een officiële tender worden uitgeschreven waar alle publieke en commerciële zenders aan kunnen deelnemen.

Het voorstel is nu neergelegd bij de Pro League-clubs. Bij een positieve beslissing krijgen alle consumenten de kans om via hun eigen operator te genieten van het Belgische topvoetbal.

Die zender zal door alle geïnteresseerde televisieplatformen geïntegreerd kunnen worden in het eigen aanbod. Samenvattingen van de wedstrijden zouden aangeboden worden aan open-net zenders. Daarvoor zal - indien het plan wordt goedgekeurd - een officiële tender worden uitgeschreven waar alle publieke en commerciële zenders aan kunnen deelnemen. Het voorstel is nu neergelegd bij de Pro League-clubs. Bij een positieve beslissing krijgen alle consumenten de kans om via hun eigen operator te genieten van het Belgische topvoetbal.