Metro realiseerde vorig jaar een omzet van €65,5 mrd, of een daling met 3,6% in vergelijking met het boekjaar voordien. Het omzetcijfer kwam iets onder de verwachtingen van de analisten uit.

Topman Eckard Cordes was, gezien de crisisomstandigheden, toch tevreden over de gang van zaken. Hij blijft niettemin voorzichtig wat de gang van zaken in het nieuwe boekjaar betreft.

Siemens zag tijdens het eerste kwartaal van het boekjaar 2009-2010 de terugval van het aantal orders stoppen. De omzet van de drie divisies Energie, Industrie en Healthcare zou samen €17,9 mrd bedragen hebben.

Financieel directeur Joe Kaeser verklaarde dit op een analistendag in New York. Over het vierde kwart van het boekjaar voordien bedroeg de omzet nog €18,9 mrd. Op 26 januari worden de volledige resultaten van Siemens gepubliceerd.

In Brussel is het sentiment vandaag eveneens negatief, met een verlies die voor de BEL 20 inmiddels is opgelopen tot ruim een half procent. Vooral de industrials maken vandaag een slechte beurt. Telenet gaat tegen de trend in flink hoger.

Metro realiseerde vorig jaar een omzet van €65,5 mrd, of een daling met 3,6% in vergelijking met het boekjaar voordien. Het omzetcijfer kwam iets onder de verwachtingen van de analisten uit. Topman Eckard Cordes was, gezien de crisisomstandigheden, toch tevreden over de gang van zaken. Hij blijft niettemin voorzichtig wat de gang van zaken in het nieuwe boekjaar betreft. Siemens zag tijdens het eerste kwartaal van het boekjaar 2009-2010 de terugval van het aantal orders stoppen. De omzet van de drie divisies Energie, Industrie en Healthcare zou samen €17,9 mrd bedragen hebben. Financieel directeur Joe Kaeser verklaarde dit op een analistendag in New York. Over het vierde kwart van het boekjaar voordien bedroeg de omzet nog €18,9 mrd. Op 26 januari worden de volledige resultaten van Siemens gepubliceerd. In Brussel is het sentiment vandaag eveneens negatief, met een verlies die voor de BEL 20 inmiddels is opgelopen tot ruim een half procent. Vooral de industrials maken vandaag een slechte beurt. Telenet gaat tegen de trend in flink hoger.