Wie bij Telenet een abonnement heeft voor internet en digitale tv kan voortaan niet alleen tv-kijken op tv, maar met de gratis Windows 8 Yelo TV app ook op alle pc's, laptops of tablets die op Windows 8 draaien.

Zo kijkt iedereen op zijn scherm naar voorkeur naar zijn favoriete programma: voetbal, een soap, het journaal, comedy, een kinderprogramma, ...

Met de Yelo TV app kun je bovendien op je tablet of Windows 8 computer thuis opnames bekijken. Daarnaast kun je ook tv-programma's programmeren of wissen, zowel thuis als op verplaatsing en op eender welk mobiel datanetwerk (Wi-Free, 2G, 3G, 4G), in binnen- en buitenland.

Wie bij Telenet een abonnement heeft voor internet en digitale tv kan voortaan niet alleen tv-kijken op tv, maar met de gratis Windows 8 Yelo TV app ook op alle pc's, laptops of tablets die op Windows 8 draaien. Zo kijkt iedereen op zijn scherm naar voorkeur naar zijn favoriete programma: voetbal, een soap, het journaal, comedy, een kinderprogramma, ... Met de Yelo TV app kun je bovendien op je tablet of Windows 8 computer thuis opnames bekijken. Daarnaast kun je ook tv-programma's programmeren of wissen, zowel thuis als op verplaatsing en op eender welk mobiel datanetwerk (Wi-Free, 2G, 3G, 4G), in binnen- en buitenland.