Hij kiest onbeperkt uit duizenden Vlaamse klassiekers, tv-shows, documentaires, niet te missen films en series om te verslinden, aangevuld met een hele resem themazenders voor ieders interesse.

Dit alles kan bekeken worden via de vertrouwde Digicorder of Digibox op elk tv-scherm in huis maar ook via draadloos internet van Telenet op de laptop, tablet of smartphone met YeloTV.

Zo genieten alle gezinsleden onbeperkt en tegelijkertijd op verschillende toestellen van Rex of Rio voor een vaste prijs per maand. Met Rex en Rio kijken digitale televisieklanten niet alleen waar en wanneer ze willen, maar nu ook precies naar wat ze willen.

Hij kiest onbeperkt uit duizenden Vlaamse klassiekers, tv-shows, documentaires, niet te missen films en series om te verslinden, aangevuld met een hele resem themazenders voor ieders interesse. Dit alles kan bekeken worden via de vertrouwde Digicorder of Digibox op elk tv-scherm in huis maar ook via draadloos internet van Telenet op de laptop, tablet of smartphone met YeloTV. Zo genieten alle gezinsleden onbeperkt en tegelijkertijd op verschillende toestellen van Rex of Rio voor een vaste prijs per maand. Met Rex en Rio kijken digitale televisieklanten niet alleen waar en wanneer ze willen, maar nu ook precies naar wat ze willen.