Zetes sloot bij twee bijkomende contracten in Ivoorkust af, zo werd gisterenavond bekendgemaakt. Vanwege de aantrekkelijke waardering handhaaft KBC Securities een koopadvies voor Zetes.

Dexia reageerde op het bericht dat Telenet vanaf 3 maart deel zal gaan uitmaken van de BEL 20. De vooruitzichten voor de mobiele operator zien er nog steeds goed uit, zodat het koopadvies gehandhaafd wordt.

Aegon heeft een nieuwe financieel directeur. KBC Securities ging wat dieper in op het bericht en handhaaft een rating 'accumulate' voor de verzekeraar.

Zetes sloot bij twee bijkomende contracten in Ivoorkust af, zo werd gisterenavond bekendgemaakt. Vanwege de aantrekkelijke waardering handhaaft KBC Securities een koopadvies voor Zetes. Dexia reageerde op het bericht dat Telenet vanaf 3 maart deel zal gaan uitmaken van de BEL 20. De vooruitzichten voor de mobiele operator zien er nog steeds goed uit, zodat het koopadvies gehandhaafd wordt. Aegon heeft een nieuwe financieel directeur. KBC Securities ging wat dieper in op het bericht en handhaaft een rating 'accumulate' voor de verzekeraar.