Het management bevestigde de vooruitzichten voor 2009 nl. een hogere omzet (geen concrete cijfers) en een groei
van de EBITDA met 1 tot 3% (bij constante wisselkoersen) én een stijging van de operationele kasstroom met 8 tot 11%.

Het inkoopplan van 150 mln eigen aandelen is afgerond. De balans is gezond waardoor er volgens SG Private Banking ruimte is voor een bijkomende inkoop van eigen aandelen.

De zwakke prestatie in Spanje werd opgevangen door de groei in Latijns-Amerika. De sterke focus op kasstroomgeneratie vinden de analisten van de bank een positief punt.

Omwille van de aantrekkelijke waardering én het hoge dividendrendement blijft Telefonica één van de favoriete waarden van SG Private Banking in de Europese telecomsector.

Het management bevestigde de vooruitzichten voor 2009 nl. een hogere omzet (geen concrete cijfers) en een groei van de EBITDA met 1 tot 3% (bij constante wisselkoersen) én een stijging van de operationele kasstroom met 8 tot 11%. Het inkoopplan van 150 mln eigen aandelen is afgerond. De balans is gezond waardoor er volgens SG Private Banking ruimte is voor een bijkomende inkoop van eigen aandelen. De zwakke prestatie in Spanje werd opgevangen door de groei in Latijns-Amerika. De sterke focus op kasstroomgeneratie vinden de analisten van de bank een positief punt. Omwille van de aantrekkelijke waardering én het hoge dividendrendement blijft Telefonica één van de favoriete waarden van SG Private Banking in de Europese telecomsector.