Zijn fonds realiseerde op jaarbasis een winst van 35%, een prestatie die alleszins tot de verbeelding spreekt.

De Stoxx Europe 600 Index (SXXP) steeg vanaf de bodem op 4 juni met 20%, de index noteert nu aan 12,10 keer de verwachte winst voor dit jaar.

Dat is ongeveer conform de gemiddelde price-to-earnings ratio over de laatste vijf jaar. Deze ratio bedraagt 11,50.

Voor dit jaar gaat zijn voorkeur uit naar de telecomsector, hij kocht recent onder andere aandelen van France Telecom en Telekom Italia.

Binnen de Stoxx 600 daalde de telecomsector vorig jaar met 11% en was daarmee de slechtst presterende sector van de 19 die in de index zijn opgenomen.

Zijn fonds realiseerde op jaarbasis een winst van 35%, een prestatie die alleszins tot de verbeelding spreekt. De Stoxx Europe 600 Index (SXXP) steeg vanaf de bodem op 4 juni met 20%, de index noteert nu aan 12,10 keer de verwachte winst voor dit jaar. Dat is ongeveer conform de gemiddelde price-to-earnings ratio over de laatste vijf jaar. Deze ratio bedraagt 11,50. Voor dit jaar gaat zijn voorkeur uit naar de telecomsector, hij kocht recent onder andere aandelen van France Telecom en Telekom Italia. Binnen de Stoxx 600 daalde de telecomsector vorig jaar met 11% en was daarmee de slechtst presterende sector van de 19 die in de index zijn opgenomen.