Royal Bank of Scotland is in Londen een opgemerkte stijger, maar onder andere Volkswagen en Marks & Spencer moeten terrein prijsgeven. Ook Rio Tinto is een opgemerkte stijger.

De Brusselse beurs laat zich niet pramen en zoekt op haar beurt hogere regionen op. Voor de BEL 20 is er een winst van ruim 2%, waardoor de index de kaap van 1900 weer in het vizier krijgt.

Ondanks het bericht over bijkomende verliezen op de portefeuille probleemkredieten noteert de koers van KBC duidelijk hoger. Binnen de BEL 20 moeten - buiten Fortis - alleen de telco's Mobistar en Belgacom terrein prijsgeven.

Een groep concurrenten van Deutsche Telekom (DT), waaronder Telefonica en E-Plus (KPN), hebben kritiek geuit op de plannen van Bondskanselier Merkel om het DSL netwerk (voor Internet) in Duitsland uit te breiden aldus FT Deutschland.

De Duitse regering wil in de komende jaren 2 miljard euro investeren in het DSL netwerk om gaten in het dekkingsgebied te dichten. DT zal de aangewezen partij zijn om deze gaten te dichten, maar concurrenten vinden dat zij het netwerk sneller kunnen aanleggen tegen lagere kosten.

Ook verwachten zij dat DT zijn tarieven gaat verhogen voor het gebruik van het DSL netwerk. Deutsche Telekom krijgt van Theodoor Gilissen Bankiers een koopadvies, KPN en Telefonica zijn volgens de analisten van de bank koopwaardig.

Royal Bank of Scotland is in Londen een opgemerkte stijger, maar onder andere Volkswagen en Marks & Spencer moeten terrein prijsgeven. Ook Rio Tinto is een opgemerkte stijger. De Brusselse beurs laat zich niet pramen en zoekt op haar beurt hogere regionen op. Voor de BEL 20 is er een winst van ruim 2%, waardoor de index de kaap van 1900 weer in het vizier krijgt. Ondanks het bericht over bijkomende verliezen op de portefeuille probleemkredieten noteert de koers van KBC duidelijk hoger. Binnen de BEL 20 moeten - buiten Fortis - alleen de telco's Mobistar en Belgacom terrein prijsgeven. Een groep concurrenten van Deutsche Telekom (DT), waaronder Telefonica en E-Plus (KPN), hebben kritiek geuit op de plannen van Bondskanselier Merkel om het DSL netwerk (voor Internet) in Duitsland uit te breiden aldus FT Deutschland. De Duitse regering wil in de komende jaren 2 miljard euro investeren in het DSL netwerk om gaten in het dekkingsgebied te dichten. DT zal de aangewezen partij zijn om deze gaten te dichten, maar concurrenten vinden dat zij het netwerk sneller kunnen aanleggen tegen lagere kosten. Ook verwachten zij dat DT zijn tarieven gaat verhogen voor het gebruik van het DSL netwerk. Deutsche Telekom krijgt van Theodoor Gilissen Bankiers een koopadvies, KPN en Telefonica zijn volgens de analisten van de bank koopwaardig.