Het management heeft een paar redenen gegeven om verbetering te verwachten in de tweede helft van dit jaar.

De top-line resultaten waren een teleurstelling, met een stijging van de globale vergelijkbare verkopen van 1% (4,7% op een tweejarige basis).

ABN Amro had voor 2013 al wat zwakkere resultaten voorzien in Europa, vanwege de zwakke macro-economische situatie en de volatiele resultaten in Azië, het Midden-Oosten en Afrika.

Daarnaast was er sprake van maar matig verbeterende verkopen in de Verenigde Staten. Het management is voor de rest van het jaar voorzichtig. ABN Amro is koper.

Het management heeft een paar redenen gegeven om verbetering te verwachten in de tweede helft van dit jaar. De top-line resultaten waren een teleurstelling, met een stijging van de globale vergelijkbare verkopen van 1% (4,7% op een tweejarige basis). ABN Amro had voor 2013 al wat zwakkere resultaten voorzien in Europa, vanwege de zwakke macro-economische situatie en de volatiele resultaten in Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Daarnaast was er sprake van maar matig verbeterende verkopen in de Verenigde Staten. Het management is voor de rest van het jaar voorzichtig. ABN Amro is koper.