De Chinese industrie blijkt zich volgens professor Stefan Duchateau intussen voldoende te herstellen om moderate groei te vertonen die een pijnlijke harde landing van de Chinese economie momenteel uitsluit. De verhoging van de posities in Chinese aandelen leidt intussen tot een substantiële inhaalbeweging ten opzichte van de wereldindex.

Duchateau blijft echter volledig afwezig in de Zuid-Amerikaanse beurzen, vooral omwille van de voorthollende inflatie in de belangrijkste landen die daarenboven steeds meer hinder ondervinden van de zwakke grondstoffenprijzen. Meer van Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De Chinese industrie blijkt zich volgens professor Stefan Duchateau intussen voldoende te herstellen om moderate groei te vertonen die een pijnlijke harde landing van de Chinese economie momenteel uitsluit. De verhoging van de posities in Chinese aandelen leidt intussen tot een substantiële inhaalbeweging ten opzichte van de wereldindex. Duchateau blijft echter volledig afwezig in de Zuid-Amerikaanse beurzen, vooral omwille van de voorthollende inflatie in de belangrijkste landen die daarenboven steeds meer hinder ondervinden van de zwakke grondstoffenprijzen. Meer van Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.