Euro weer flink hoger

Op de valutamarkten maakte de euro weer eens een goede beurt. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2358 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,836%, of een stijging met zowat anderhalf procent tegenover het slotniveau van woensdag.

Goud en olie boeken bescheiden winsten

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1613,70 dollar betaald, of circa 10 dollar meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) eveneens iets duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 95 dollar betaald, of driekwart procent meer ten opzichte van het slot van woensdag.

Euro weer flink hogerOp de valutamarkten maakte de euro weer eens een goede beurt. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2358 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,836%, of een stijging met zowat anderhalf procent tegenover het slotniveau van woensdag. Goud en olie boeken bescheiden winstenVoor een troy ounce goud werd vanavond 1613,70 dollar betaald, of circa 10 dollar meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) eveneens iets duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 95 dollar betaald, of driekwart procent meer ten opzichte van het slot van woensdag.