Tim Seymour, stichter van EmergingMoney.com, verklaarde gisterenavond in de Fast Money show van CNBC dat de misser van Apple een schokgolf door Wall Street kan jagen. De beleggers hadden nooit durven denken dat Apple met de cijfers zou kunnen ontgoochelen.

Een tegenvaller op alle vlakken

Volgens Seymour was er sprake van een tegenvaller op alle vlakken. Zowel de omzet, de nettowinst als de verkopen van de iPods vielen tegen. Per aandeel verdiende Apple 9,32 dollar, tegenover een consensusverwachting van 10,37 dollar bij de analisten.

Seymour merkt op dat de tegenvallende cijfers van Apple Wall Street op verschillende manieren kunnen schaden. Op de eerste plaats weegt het aandeel zwaar door in indices als de Nasdaq 100. Daarnaast dreigt natuurlijk ook het sentiment op Wall Street schade te ondervinden van de tegenvaller.

Tim Seymour, stichter van EmergingMoney.com, verklaarde gisterenavond in de Fast Money show van CNBC dat de misser van Apple een schokgolf door Wall Street kan jagen. De beleggers hadden nooit durven denken dat Apple met de cijfers zou kunnen ontgoochelen.Een tegenvaller op alle vlakken Volgens Seymour was er sprake van een tegenvaller op alle vlakken. Zowel de omzet, de nettowinst als de verkopen van de iPods vielen tegen. Per aandeel verdiende Apple 9,32 dollar, tegenover een consensusverwachting van 10,37 dollar bij de analisten. Seymour merkt op dat de tegenvallende cijfers van Apple Wall Street op verschillende manieren kunnen schaden. Op de eerste plaats weegt het aandeel zwaar door in indices als de Nasdaq 100. Daarnaast dreigt natuurlijk ook het sentiment op Wall Street schade te ondervinden van de tegenvaller.