Tegenvallende mededelingen zoals bij bedrijven als Cisco, Nokia en TomTom werden volgens Theodoor Gilissen Bankiers zwaar afgestraft. In Nederland kreeg de markt steun van de cijfers van Imtech, ING, Heineken en AkzoNobel.

Voor deze week is de start in de Verenigde Staten pas vandaag. Cijfers van de inkoopmanagers in Duitsland en de IFO ondenemersindex gisteren, vandaag consumentenvertrouwen in de VS, morgen huizencijfers in de VS, donderdag consumentenvertrouwen Duitsland en orders duurzame goederen in de VS en vrijdag in Nederland de conjunctuurstand februari.

Vooral bedrijvencijfers zullen de week beheersen met WalMart, Hewlett-Packard, DSM, Bekaert, KBC, Belgacom, Home Depot, Aegon en BASF als blikvangers.

Tegenvallende mededelingen zoals bij bedrijven als Cisco, Nokia en TomTom werden volgens Theodoor Gilissen Bankiers zwaar afgestraft. In Nederland kreeg de markt steun van de cijfers van Imtech, ING, Heineken en AkzoNobel. Voor deze week is de start in de Verenigde Staten pas vandaag. Cijfers van de inkoopmanagers in Duitsland en de IFO ondenemersindex gisteren, vandaag consumentenvertrouwen in de VS, morgen huizencijfers in de VS, donderdag consumentenvertrouwen Duitsland en orders duurzame goederen in de VS en vrijdag in Nederland de conjunctuurstand februari. Vooral bedrijvencijfers zullen de week beheersen met WalMart, Hewlett-Packard, DSM, Bekaert, KBC, Belgacom, Home Depot, Aegon en BASF als blikvangers.