Daarmee werd de vrees de kop ingedrukt dat de economische groei aan het stilvallen is. Daar stond echter tegenover dat de privé-sector onverwacht jobs schrapte in augustus.

Bovendien vielen de uitgaven voor de bouw in juli terug tot een dieptepunt voor de afgelopen 10 jaar. De kwakkelende bouwsector geeft aan dat het herstel van de ergste recessie sinds de jaren 30 met horten en stoten gebeurt.

Jason Pride, director investment strategy bij Glenmede Investment and Wealth Management, is van mening dat we een typische groeivertraging in een herstelperiode meemaken.

Het effect van de steunmaatregelen is uitgewerkt en de economie zal nu op eigen kracht verder moeten. Pride verwacht echter niet dat we een double-dip recessie gaan meemaken.

Daarmee werd de vrees de kop ingedrukt dat de economische groei aan het stilvallen is. Daar stond echter tegenover dat de privé-sector onverwacht jobs schrapte in augustus. Bovendien vielen de uitgaven voor de bouw in juli terug tot een dieptepunt voor de afgelopen 10 jaar. De kwakkelende bouwsector geeft aan dat het herstel van de ergste recessie sinds de jaren 30 met horten en stoten gebeurt. Jason Pride, director investment strategy bij Glenmede Investment and Wealth Management, is van mening dat we een typische groeivertraging in een herstelperiode meemaken. Het effect van de steunmaatregelen is uitgewerkt en de economie zal nu op eigen kracht verder moeten. Pride verwacht echter niet dat we een double-dip recessie gaan meemaken.