Beide mastodonten bleken bereid om gekke prijzen voor het data-opslagbedrijf neer te tellen. David Katz, chief investment officer bij Matrix Asset Advisors, is dan ook van mening dat er nog heel wat waarde in de technologiesector verborgen zit.

De voorkeur van Katz gaat uit naar technologieaandelen die goedkoop gewaardeerd zijn, wat overeenstemt met een koerswinstverhouding van 10 tot 11. Dit soort aandelen zijn op Wall Street nog volop te vinden.

Katz is van mening dat wie Microsoft, Cisco Systems en Dell Computer aan de huidige koersen koopt een goede zaak doet. Zowel op korte als op middellange termijn kunnen de winsten van deze bedrijven verbeteren.

Beide mastodonten bleken bereid om gekke prijzen voor het data-opslagbedrijf neer te tellen. David Katz, chief investment officer bij Matrix Asset Advisors, is dan ook van mening dat er nog heel wat waarde in de technologiesector verborgen zit. De voorkeur van Katz gaat uit naar technologieaandelen die goedkoop gewaardeerd zijn, wat overeenstemt met een koerswinstverhouding van 10 tot 11. Dit soort aandelen zijn op Wall Street nog volop te vinden. Katz is van mening dat wie Microsoft, Cisco Systems en Dell Computer aan de huidige koersen koopt een goede zaak doet. Zowel op korte als op middellange termijn kunnen de winsten van deze bedrijven verbeteren.