Eén van de volgende sectoren die zwaar kan worden getroffen, is die van het commercieel vastgoed. Steeds meer winkels komen leeg te staan, waardoor de leegstand voor commercieel vastgoed in bepaalde regio's kan oplopen tot 15 à 20%.

Vooral technologieaandelen deden het vandaag goed, dit naar aanleiding van geruchten dat de overheid de economische groei wil stimuleren door in technologie te investeren.

Volgens Thomas Nyheim van Christiana Bank & Trust wachten de beleggers op een katalysator die de koersen een bepaalde richting gaan uitsturen. De waardering zijn aantrekkelijk zodat volgens Nyheim de volgende beweging een opgaande kan zijn.

Eén van de volgende sectoren die zwaar kan worden getroffen, is die van het commercieel vastgoed. Steeds meer winkels komen leeg te staan, waardoor de leegstand voor commercieel vastgoed in bepaalde regio's kan oplopen tot 15 à 20%. Vooral technologieaandelen deden het vandaag goed, dit naar aanleiding van geruchten dat de overheid de economische groei wil stimuleren door in technologie te investeren.Volgens Thomas Nyheim van Christiana Bank & Trust wachten de beleggers op een katalysator die de koersen een bepaalde richting gaan uitsturen. De waardering zijn aantrekkelijk zodat volgens Nyheim de volgende beweging een opgaande kan zijn.