Dat kwam doordat deze sector (op basis van onze technische parameters) tot één van de sterkste sectoren op momentumvlak behoorde.

De afgelopen dagen is de sector van de technologiewaarden sterk komen opzetten.

Als Van Herck de verschillende aandelen uit deze sector aan een fundamentele (resultaten, perspectieven en waardering) en

technische analyse (stijgende of dalende trend) onderwerpen, komt hij tot de conclusie dat de Franse leverancier van informaticadiensten Atos tot één van de best scorende aandelen uit deze sector naar voren komt.

Op fundamenteel vlak kan de grote blootstelling aan de Europese markt (50% van de omzet komt uit Duitsland, VK en Frankrijk) en cyclische sectoren (33% van de omzet) een hinderpaal voor beleggers zijn.

Maar Van Herck is wel gerustgesteld als hij in de presentaties van Atos leest dat 77% van de omzet op langetermijncontracten gebaseerd is. Vandaar de aankooptip in deze volatiele beursomgeving.

Dat kwam doordat deze sector (op basis van onze technische parameters) tot één van de sterkste sectoren op momentumvlak behoorde. De afgelopen dagen is de sector van de technologiewaarden sterk komen opzetten. Als Van Herck de verschillende aandelen uit deze sector aan een fundamentele (resultaten, perspectieven en waardering) en technische analyse (stijgende of dalende trend) onderwerpen, komt hij tot de conclusie dat de Franse leverancier van informaticadiensten Atos tot één van de best scorende aandelen uit deze sector naar voren komt. Op fundamenteel vlak kan de grote blootstelling aan de Europese markt (50% van de omzet komt uit Duitsland, VK en Frankrijk) en cyclische sectoren (33% van de omzet) een hinderpaal voor beleggers zijn. Maar Van Herck is wel gerustgesteld als hij in de presentaties van Atos leest dat 77% van de omzet op langetermijncontracten gebaseerd is. Vandaar de aankooptip in deze volatiele beursomgeving.