Dhiren Sarin, chief technical strategist Asia Pacific in Singapore, merkt op dat zich op de chart van het zilver een bearishe driehoek heeft gevormd. Die zou de voorbode kunnen zijn van een verdere correctie van de zilverprijs met 10 tot 20%, meer bepaald tot 17,50 dollar.

De zilverprijs heeft dit jaar al 35% van zijn waarde verloren, maar het einde van de pijn zou dus nog niet in zicht zijn. Op het niveau van 19,25 dollar licht een steunzone en wanneer die wordt doorbroken kan de zilverprijs snel opnieuw 10% of zelfs meer prijsgeven.

Dhiren Sarin, chief technical strategist Asia Pacific in Singapore, merkt op dat zich op de chart van het zilver een bearishe driehoek heeft gevormd. Die zou de voorbode kunnen zijn van een verdere correctie van de zilverprijs met 10 tot 20%, meer bepaald tot 17,50 dollar. De zilverprijs heeft dit jaar al 35% van zijn waarde verloren, maar het einde van de pijn zou dus nog niet in zicht zijn. Op het niveau van 19,25 dollar licht een steunzone en wanneer die wordt doorbroken kan de zilverprijs snel opnieuw 10% of zelfs meer prijsgeven.