Maïs, koffie, suiker enzovoort zijn dit jaar alle drie in prijs gedaald en nog wel meer grondstoffen bevinden zich op de chart in een negatieve trend. De negatieve impuls bij de commodities kan nog in een stroomversnelling raken wanneer de 'death cross' op de chart wordt bevestigd.

De Continuous Commodities Index is dit jaar al met 7% gedaald, maar het baisse-potentieel kan nog aanzienlijk zijn wanneer het niveau van 500 punten als gevolg van het opduiken van de 'death cross' formatie naar beneden wordt doorbroken. Het 'death cross' is opgedoken toen het 10-maandelijks gemiddelde onder het 20-maandelijks gemiddelde is gevallen.

Maïs, koffie, suiker enzovoort zijn dit jaar alle drie in prijs gedaald en nog wel meer grondstoffen bevinden zich op de chart in een negatieve trend. De negatieve impuls bij de commodities kan nog in een stroomversnelling raken wanneer de 'death cross' op de chart wordt bevestigd. De Continuous Commodities Index is dit jaar al met 7% gedaald, maar het baisse-potentieel kan nog aanzienlijk zijn wanneer het niveau van 500 punten als gevolg van het opduiken van de 'death cross' formatie naar beneden wordt doorbroken. Het 'death cross' is opgedoken toen het 10-maandelijks gemiddelde onder het 20-maandelijks gemiddelde is gevallen.