Dat laatste is een toenemende bron van zorg. Afhankelijk van zijn persoonlijke risicoprofiel kan de belegger besluiten om de stop loss op 260,25 intraday of op slotkoersbasis te respecteren.

In dit laatste geval wordt dagelijks na het sluiten van de markt beoordeeld of de volgende dagen alsnog risicobeperkende maatregelen genomen moeten worden.

Trendvolgers tot slot kunnen volgens volgens Theodoor Gilissen Bankiers de stijgende steunlijn - thans rond 247 - als risicogrens hanteren.

De risicomarge bedraagt dan wel circa 5% ten opzichte van het koopsignaal begin dit jaar (wat zo ongeveer ook het maximaal aanvaardbare percentage is).

De belangrijkste overweging is tot slot deze: in het algemeen zal na het innemen van een positie het beleid erop gericht moeten zijn om opgebouwde winsten niet meer in verliezen te laten omslaan.

Dat laatste is een toenemende bron van zorg. Afhankelijk van zijn persoonlijke risicoprofiel kan de belegger besluiten om de stop loss op 260,25 intraday of op slotkoersbasis te respecteren. In dit laatste geval wordt dagelijks na het sluiten van de markt beoordeeld of de volgende dagen alsnog risicobeperkende maatregelen genomen moeten worden.Trendvolgers tot slot kunnen volgens volgens Theodoor Gilissen Bankiers de stijgende steunlijn - thans rond 247 - als risicogrens hanteren. De risicomarge bedraagt dan wel circa 5% ten opzichte van het koopsignaal begin dit jaar (wat zo ongeveer ook het maximaal aanvaardbare percentage is). De belangrijkste overweging is tot slot deze: in het algemeen zal na het innemen van een positie het beleid erop gericht moeten zijn om opgebouwde winsten niet meer in verliezen te laten omslaan.