Dat is alleszins toch de mening van Mary Ann Bartels.

Als Head of Technical and Market Analysis bij Bank of America Merril Lynch heeft Bartels alleszins recht van spreken.

Zij vreest dat februari wel eens de maand van de correctie zou kunnen worden, een correctie van de S&P 500 met 10 tot 15% zou haar niet verbazen.

De indicator die volgens Bartels in de gaten moet worden gehouden, is de VIX. Die barometer zal waarschijnlijk laag blijven, maar kan in de loop van dit jaar toch stijgen tot boven het niveau van 40. De waarderingen op de beurs zijn volgens Bartels nog niet te hoog, zodat er ruimte is voor een verdere stijging.

Dat is alleszins toch de mening van Mary Ann Bartels. Als Head of Technical and Market Analysis bij Bank of America Merril Lynch heeft Bartels alleszins recht van spreken. Zij vreest dat februari wel eens de maand van de correctie zou kunnen worden, een correctie van de S&P 500 met 10 tot 15% zou haar niet verbazen. De indicator die volgens Bartels in de gaten moet worden gehouden, is de VIX. Die barometer zal waarschijnlijk laag blijven, maar kan in de loop van dit jaar toch stijgen tot boven het niveau van 40. De waarderingen op de beurs zijn volgens Bartels nog niet te hoog, zodat er ruimte is voor een verdere stijging.