De Amerikaanse obligatiemarkt is volgens Kazuaki Oh'e in Tokio Executive Director of Fixed Income, Currencies and Distribution bij de Canadese bank momenteel technisch oververkocht.

Eerder deze week bereikte de 10-jarige Amerikaanse rente het niveau van 3,49%, waarbij volgens de Fibonacci-analyse een 61,80% retracement werd gekruist. O'he ziet de langetermijnrente terugvallen naar 3%.

Ook de relative strength index wijst in de richting van een oververkochte situatie, zodat er een zekere ontspanning aan het rentefront kan plaatsvinden. De RSI stond eerder deze week op 73, terwijl 70 als een overkochte situatie wordt beschouwd.

De Amerikaanse obligatiemarkt is volgens Kazuaki Oh'e in Tokio Executive Director of Fixed Income, Currencies and Distribution bij de Canadese bank momenteel technisch oververkocht. Eerder deze week bereikte de 10-jarige Amerikaanse rente het niveau van 3,49%, waarbij volgens de Fibonacci-analyse een 61,80% retracement werd gekruist. O'he ziet de langetermijnrente terugvallen naar 3%. Ook de relative strength index wijst in de richting van een oververkochte situatie, zodat er een zekere ontspanning aan het rentefront kan plaatsvinden. De RSI stond eerder deze week op 73, terwijl 70 als een overkochte situatie wordt beschouwd.