De New York Mercantile Exchange Gold chart laat een sterke uptrend zien die nog wel een tijdje kan worden verder gezet. Dat wordt bevestigd door indicatoren als de Guppy Multiple Moving Average.

Deze indicator geeft aan dat de vraag naar goud vanuit de hoek van de beleggers groot blijft. Fundamenteel zijn er verschillende factoren die de stijging van de goudprijs ondersteunen.

Er is natuurlijk nog altijd het effect van de verruiming van de monetaire politiek in de Verenigde Staten, terwijl anderzijds ook de problemen in de Europese periferie de vraag naag goud stimuleren.

De New York Mercantile Exchange Gold chart laat een sterke uptrend zien die nog wel een tijdje kan worden verder gezet. Dat wordt bevestigd door indicatoren als de Guppy Multiple Moving Average. Deze indicator geeft aan dat de vraag naar goud vanuit de hoek van de beleggers groot blijft. Fundamenteel zijn er verschillende factoren die de stijging van de goudprijs ondersteunen. Er is natuurlijk nog altijd het effect van de verruiming van de monetaire politiek in de Verenigde Staten, terwijl anderzijds ook de problemen in de Europese periferie de vraag naag goud stimuleren.