Volgens Kryuchenkov is het goud doorgestegen tot aan de bovenkant van twee Bollinger banden, hetgeen in de richting van een op til zijnde correctie zou kunnen wijzen.

De bovenzijde van het huidige trendkanaal mag rond 1423,50 dollar gesitueerd worden, aldus Kryuchenkov. Hij verwacht dat een volgende stijgingsfase nog even kan uitblijven.

Volgens Kryuchenkov viel de goudprijs in de drie laatste maanden telkens even stil aan de bovenkant van de Bollinger band. Bovendien geeft ook de RSI aan dat de goudprijs overbought is.

Volgens Kryuchenkov is het goud doorgestegen tot aan de bovenkant van twee Bollinger banden, hetgeen in de richting van een op til zijnde correctie zou kunnen wijzen. De bovenzijde van het huidige trendkanaal mag rond 1423,50 dollar gesitueerd worden, aldus Kryuchenkov. Hij verwacht dat een volgende stijgingsfase nog even kan uitblijven. Volgens Kryuchenkov viel de goudprijs in de drie laatste maanden telkens even stil aan de bovenkant van de Bollinger band. Bovendien geeft ook de RSI aan dat de goudprijs overbought is.