Richard Ross, global technical strategist bij Auerbach Grayson, is er alleszins niet gerust in. Technische analyse sluit een forse correctie in de S&P 500 niet uit. De index noteert weliswaar nog steeds boven zijn 150-day moving average, maar andere factoren roepen op tot voorzichtigheid.

De S&P 500 heeft zich bijvoorbeeld te ver verwijderd van dat 150-day moving average. Hoe verder de index zich daarvan verwijderd, hoe groter de kansen op een grote correctie. Ross sluit daarbij niet uit dat de S&P 500 kan terugvalle in de richting van het niveau van 1500 punten.

Richard Ross, global technical strategist bij Auerbach Grayson, is er alleszins niet gerust in. Technische analyse sluit een forse correctie in de S&P 500 niet uit. De index noteert weliswaar nog steeds boven zijn 150-day moving average, maar andere factoren roepen op tot voorzichtigheid. De S&P 500 heeft zich bijvoorbeeld te ver verwijderd van dat 150-day moving average. Hoe verder de index zich daarvan verwijderd, hoe groter de kansen op een grote correctie. Ross sluit daarbij niet uit dat de S&P 500 kan terugvalle in de richting van het niveau van 1500 punten.