De technische indicatoren waarschuwen echter voor een overkochte situatie, zodat een correctie stilaan onvermijdelijk wordt. De slinger zou wel eens snel de andere richting kunnen uitslaan.

Omer Esiner, chief market analyst in Washington bij Commonwealth Foreign Exchange, stelt vast dat de relative strength index in de richting van een correctie voor de koers van de euro wijst.

Esiner is van mening dat veel goed nieuws al in de koers van de euro verrekend zit. De FED deed vorige week weinig verrassende uitspraken. Het is dus niet zo dat de situatie op de rentemarkt er plots helemaal anders uitziet.

De technische indicatoren waarschuwen echter voor een overkochte situatie, zodat een correctie stilaan onvermijdelijk wordt. De slinger zou wel eens snel de andere richting kunnen uitslaan. Omer Esiner, chief market analyst in Washington bij Commonwealth Foreign Exchange, stelt vast dat de relative strength index in de richting van een correctie voor de koers van de euro wijst. Esiner is van mening dat veel goed nieuws al in de koers van de euro verrekend zit. De FED deed vorige week weinig verrassende uitspraken. Het is dus niet zo dat de situatie op de rentemarkt er plots helemaal anders uitziet.