Ook de traditionele technische indicatoren wijzen erop dat de AEX het laagste punt nog niet heeft bereikt. Waar ligt dan de bodem?

Een antwoord op deze vraag wordt volgens Theodoor Gilissen Bankiers gegeven door een bekende veteraan op Wall Street, de heer Richard Russell (auteur van 'The Dow Theory Letters'): "The difficult and frustrating part of writing an advisory report is that people demand certainty in a business where there is no certainty".

Afgelopen woensdag werd op slotkoersbasis door het mechanische handelsmodel van de AEX Technician een koopsignaal gegeven, die donderdag al werd geneutraliseerd als gevolg van een slotkoers onder die van 3 maart.

Omdat er afgelopen maandag in hetzelfde handelsmodel een 'danger'-alert afging (zie ook 27 juli 2007, 7 november 2007, 7 januari 2008 en 9 juni 2008) werd dit koopsignaal donderdag niet vermeld.

De meterstanden van de 'directional movement indicators' suggereren volgens Theodoor Gilissen Bankiers doorzettende zwakte. Het koersdoel blijft dus 192,14 respectievelijk 174,94 en in een 'worst case'-scenario 147,76.

Ook de traditionele technische indicatoren wijzen erop dat de AEX het laagste punt nog niet heeft bereikt. Waar ligt dan de bodem? Een antwoord op deze vraag wordt volgens Theodoor Gilissen Bankiers gegeven door een bekende veteraan op Wall Street, de heer Richard Russell (auteur van 'The Dow Theory Letters'): "The difficult and frustrating part of writing an advisory report is that people demand certainty in a business where there is no certainty".Afgelopen woensdag werd op slotkoersbasis door het mechanische handelsmodel van de AEX Technician een koopsignaal gegeven, die donderdag al werd geneutraliseerd als gevolg van een slotkoers onder die van 3 maart. Omdat er afgelopen maandag in hetzelfde handelsmodel een 'danger'-alert afging (zie ook 27 juli 2007, 7 november 2007, 7 januari 2008 en 9 juni 2008) werd dit koopsignaal donderdag niet vermeld. De meterstanden van de 'directional movement indicators' suggereren volgens Theodoor Gilissen Bankiers doorzettende zwakte. Het koersdoel blijft dus 192,14 respectievelijk 174,94 en in een 'worst case'-scenario 147,76.