Technisch was de goudprijs duidelijk overkocht, zodat een correctie niet kon uitblijven. Vraag is echter of er sprake was van een trendommekeer bij het goud dan wel van een pull back in een berenmarkt. In laatstgenoemd geval zou het goud de neerwaartse trend niet hebben verlaten.

Taner verwacht in ieder geval dat de goudprijs in de komende maanden zal blijven hangen in een range tussen 1200 en 1400 dollar. Zijn collega Steven Pytlar van Prime Executions is een stuk pessimistischer, deze verwacht dat de goudprijs opnieuw de dalende trend kan hervatten.

Technisch was de goudprijs duidelijk overkocht, zodat een correctie niet kon uitblijven. Vraag is echter of er sprake was van een trendommekeer bij het goud dan wel van een pull back in een berenmarkt. In laatstgenoemd geval zou het goud de neerwaartse trend niet hebben verlaten. Taner verwacht in ieder geval dat de goudprijs in de komende maanden zal blijven hangen in een range tussen 1200 en 1400 dollar. Zijn collega Steven Pytlar van Prime Executions is een stuk pessimistischer, deze verwacht dat de goudprijs opnieuw de dalende trend kan hervatten.