Scott Redler van T3Live.com stelde vast dat het doorbreken van dit niveau door veel traders als een verkoopsignaal werd beschouwd. Maar er zijn nog wel meer technische signalen die laten vermoeden dat de beurskoersen nog een eindje verder kunnen dalen.

Redler verwees in dat verband naar de sector van de woningbouwers, waar het 21-daags gemiddelde werd gebroken. Het ziet er naar uit dat deze sector, met namen als Toll Brothers, Pulte en KB Home, zijn rol van voortrekker op de beurs alleszins op korte termijn is kwijtgespeeld.

Scott Redler van T3Live.com stelde vast dat het doorbreken van dit niveau door veel traders als een verkoopsignaal werd beschouwd. Maar er zijn nog wel meer technische signalen die laten vermoeden dat de beurskoersen nog een eindje verder kunnen dalen. Redler verwees in dat verband naar de sector van de woningbouwers, waar het 21-daags gemiddelde werd gebroken. Het ziet er naar uit dat deze sector, met namen als Toll Brothers, Pulte en KB Home, zijn rol van voortrekker op de beurs alleszins op korte termijn is kwijtgespeeld.