Het partnership betreft het aanbieden van een commercieel bankplatform en de bijbehorende functionaliteiten, een service die momenteel en nog tot eind 2012 geleverd wordt door Crédit du Nord.

Dankzij het technisch platform van de groep Crédit Mutuel-CIC, geniet de groep Dexia van uitstekende bankdiensten, waardoor ze haar klanten een uitgebreid en performant dienstenpakket kan aanbieden.

Dit partnership is een eerste stap in een technische samenwerking tussen de 2 groepen. De gesprekken worden verdergezet met als doel de voorwaarden vast te leggen die moeten toelaten om dit akkoord uit te breiden met nieuwe projecten die de banden tussen de twee groepen nog zullen versterken.

Het partnership betreft het aanbieden van een commercieel bankplatform en de bijbehorende functionaliteiten, een service die momenteel en nog tot eind 2012 geleverd wordt door Crédit du Nord. Dankzij het technisch platform van de groep Crédit Mutuel-CIC, geniet de groep Dexia van uitstekende bankdiensten, waardoor ze haar klanten een uitgebreid en performant dienstenpakket kan aanbieden. Dit partnership is een eerste stap in een technische samenwerking tussen de 2 groepen. De gesprekken worden verdergezet met als doel de voorwaarden vast te leggen die moeten toelaten om dit akkoord uit te breiden met nieuwe projecten die de banden tussen de twee groepen nog zullen versterken.