Strategas Research Partners merkte op dat de verhouding van stijgende ten opzichte van dalende aandelen een all-time high bereikte, wat als een positief signaal mag geïnterpreteerd worden.

De advance-decline lijn op de New York Stock Exchange bereikte vorige week een piek op 95,875, wat betekent dat er mogelijk een nieuwe stijging van de beurskoersen op komst is.

Deze indicator piekte eveneens in juli 2009 en februari 2010 en dat bleek telkens de voorbode van sterke opwaartse bewegingen te zijn. Christopher Verrone, technische analist bij Strategas, is ook ditmaal positief.

Verrone stelt vast dat steeds meer beleggers deelnemen aan de beweging, waardoor deze een bredere basis krijgt. De signalen zijn zelfs krachtiger dan die we in de afgelopen maanden te zien krijgen, zodat de opwaartse beweging wel eens buitengewoon krachtig zou kunnen zijn.

Strategas Research Partners merkte op dat de verhouding van stijgende ten opzichte van dalende aandelen een all-time high bereikte, wat als een positief signaal mag geïnterpreteerd worden. De advance-decline lijn op de New York Stock Exchange bereikte vorige week een piek op 95,875, wat betekent dat er mogelijk een nieuwe stijging van de beurskoersen op komst is. Deze indicator piekte eveneens in juli 2009 en februari 2010 en dat bleek telkens de voorbode van sterke opwaartse bewegingen te zijn. Christopher Verrone, technische analist bij Strategas, is ook ditmaal positief. Verrone stelt vast dat steeds meer beleggers deelnemen aan de beweging, waardoor deze een bredere basis krijgt. De signalen zijn zelfs krachtiger dan die we in de afgelopen maanden te zien krijgen, zodat de opwaartse beweging wel eens buitengewoon krachtig zou kunnen zijn.