De defensieve sectoren Health Care en Consumer Staples tonen een underperformance op week- en maandbasis, terwijl de Materials en duurzamen consumentengoederensector outperformen.

Het herstel lijkt vanuit de Verenigde Staten te worden ingeleid gelet op de outperformance in de Amerikaanse Informatie-technologiesector, energiesector en telecomsector.

Zolang de Amerikaanse S&P 500 Index onder 804 noteert, bleef het risico van een test van het recente dieptepunt volgens Theodoor Gilissen Bankiers zeer dominant aanwezig. Gisteren steeg de index echter boven dat niveau uit.

De defensieve sectoren Health Care en Consumer Staples tonen een underperformance op week- en maandbasis, terwijl de Materials en duurzamen consumentengoederensector outperformen. Het herstel lijkt vanuit de Verenigde Staten te worden ingeleid gelet op de outperformance in de Amerikaanse Informatie-technologiesector, energiesector en telecomsector. Zolang de Amerikaanse S&P 500 Index onder 804 noteert, bleef het risico van een test van het recente dieptepunt volgens Theodoor Gilissen Bankiers zeer dominant aanwezig. Gisteren steeg de index echter boven dat niveau uit.