Deze combinatie resulteerde volgens Theodoor Gilissen Bankiers in een mechanisch handelsadvies om weer posities af te bouwen (zie 'reduce'-signaal in de koersgrafiek). Zorgelijk is ook het feit dat de Amerikaanse S&P 500 Index vorige week uit een 'rising wedge' is gevallen.

Voor de AEX is daarom de stijgende steunlijn getrokken langs de bodems van medio november en begin december van belang. Deze steunlijn ligt momenteel rond 238, dus iets boven de gap 239,20 - 241,88.

Kortom, de opwaartse kansen zijn volgens Theodoor Gilissen Bankiers nog niet helemaal verkeken, maar de gedachte "think the other way" begint wel langzaam opnieuw op te komen.

Deze combinatie resulteerde volgens Theodoor Gilissen Bankiers in een mechanisch handelsadvies om weer posities af te bouwen (zie 'reduce'-signaal in de koersgrafiek). Zorgelijk is ook het feit dat de Amerikaanse S&P 500 Index vorige week uit een 'rising wedge' is gevallen. Voor de AEX is daarom de stijgende steunlijn getrokken langs de bodems van medio november en begin december van belang. Deze steunlijn ligt momenteel rond 238, dus iets boven de gap 239,20 - 241,88.Kortom, de opwaartse kansen zijn volgens Theodoor Gilissen Bankiers nog niet helemaal verkeken, maar de gedachte "think the other way" begint wel langzaam opnieuw op te komen.