De volgende weerstand daarboven komt de AEX tegen rond 295,94. Topvorming onder 284,20 zou zwakte signaleren en zou een draai omlaag kunnen inzetten. Het langere termijn technische beeld blijft zwak.

Recentelijk heeft de AEX de 256 punten bereikt om vervolgens (op de korte termijn) een imposant herstel te laten zien. Echter, zolang het patroon van lagere toppen en bodems intact is, liggen op de langere termijn verdere koersdalingen in de lijn der verwachting.

Tussentijdse oplevingen doen niets af aan dit technisch beeld. Boven de 295,85 klaart het technisch beeld op en kan er een verder herstel plaatsvinden.

De volgende weerstand daarboven komt de AEX tegen rond 295,94. Topvorming onder 284,20 zou zwakte signaleren en zou een draai omlaag kunnen inzetten. Het langere termijn technische beeld blijft zwak. Recentelijk heeft de AEX de 256 punten bereikt om vervolgens (op de korte termijn) een imposant herstel te laten zien. Echter, zolang het patroon van lagere toppen en bodems intact is, liggen op de langere termijn verdere koersdalingen in de lijn der verwachting. Tussentijdse oplevingen doen niets af aan dit technisch beeld. Boven de 295,85 klaart het technisch beeld op en kan er een verder herstel plaatsvinden.