Positief wordt het beeld hierdoor echter nog niet. Hiertoe zal de koers de eerste weerstand op 254,38 moeten doorbreken waarna er ruimte ontstaat richting 291,13. Een slotkoers onder 229,36 zou een zeer zwak signaal zijn en de weg naar beneden open zetten.

Het beeld op de weekgrafiek blijft volgens ABN Amro negatief. De huidige consolidatiefase wijzigt daar niets aan. Stabilisatie van de AEX vindt plaats rond een zeer stevige cluster van steun gevormd door diverse koersprojecties en de low van 2003 rond 217/220.

Hierdoor blijft een countertrendbeweging tot de mogelijkheden behoren. Mocht deze beweging van start gaan, dan moet deze worden geclassificeerd als een bearmarket-rally met ruimte richting 291,13. Voor de lange termijn blijft het beeld met of zonder pullback negatief.

Positief wordt het beeld hierdoor echter nog niet. Hiertoe zal de koers de eerste weerstand op 254,38 moeten doorbreken waarna er ruimte ontstaat richting 291,13. Een slotkoers onder 229,36 zou een zeer zwak signaal zijn en de weg naar beneden open zetten.Het beeld op de weekgrafiek blijft volgens ABN Amro negatief. De huidige consolidatiefase wijzigt daar niets aan. Stabilisatie van de AEX vindt plaats rond een zeer stevige cluster van steun gevormd door diverse koersprojecties en de low van 2003 rond 217/220. Hierdoor blijft een countertrendbeweging tot de mogelijkheden behoren. Mocht deze beweging van start gaan, dan moet deze worden geclassificeerd als een bearmarket-rally met ruimte richting 291,13. Voor de lange termijn blijft het beeld met of zonder pullback negatief.