Vastrentende waarden brengen zo goed als niets meer op, zodat veel beleggers bij wijze van spreken gedwongen werden om zich tot de beurs te wenden om een nog min of meer fatsoenlijk rendement te realiseren. Daardoor is er echter een speculatieve omgeving ontstaan.

Als puntje bij paaltje komt, zal daar de rekening voor moeten betaald worden. Witmer is daarom uitermate voorzichtig wat nieuwe aankopen van aandelen betreft. Hij weegt bij wijze van spreken het gewicht van ieder aandeel op een schaaltje alvorens hij het durft te kopen.

Vastrentende waarden brengen zo goed als niets meer op, zodat veel beleggers bij wijze van spreken gedwongen werden om zich tot de beurs te wenden om een nog min of meer fatsoenlijk rendement te realiseren. Daardoor is er echter een speculatieve omgeving ontstaan. Als puntje bij paaltje komt, zal daar de rekening voor moeten betaald worden. Witmer is daarom uitermate voorzichtig wat nieuwe aankopen van aandelen betreft. Hij weegt bij wijze van spreken het gewicht van ieder aandeel op een schaaltje alvorens hij het durft te kopen.