Dat was een vreemde evolutie, want gezien de oplopende spanningen in de Oekraïne hadden de meeste analisten op een verdere stijging van de goudprijs gerekend. Een aantal grootbanken waren er opnieuw als de kippen bij om pessimistische prognose voor het goud te geven.

Jim Rickards, portfolio manager bij West Shore Funds en auteur van het binnenkort te verschijnen boek Death of Money, gelooft echter dat het nog te vroeg is om het goud al af te schrijven. Met zijn beleggingsfonds blijft hij investeren in goud, Rickards rekent er op dat de goudprijs eerder vroeg dan laat zal herstellen.

Dat was een vreemde evolutie, want gezien de oplopende spanningen in de Oekraïne hadden de meeste analisten op een verdere stijging van de goudprijs gerekend. Een aantal grootbanken waren er opnieuw als de kippen bij om pessimistische prognose voor het goud te geven. Jim Rickards, portfolio manager bij West Shore Funds en auteur van het binnenkort te verschijnen boek Death of Money, gelooft echter dat het nog te vroeg is om het goud al af te schrijven. Met zijn beleggingsfonds blijft hij investeren in goud, Rickards rekent er op dat de goudprijs eerder vroeg dan laat zal herstellen.