Ajay Kapur, Ritesh Samadhiya en Umesha de Silva, analisten van Bank of America/Merrill Lynch, waarschuwen voor de economische gevolgen van te grote sociale onrust. Te veel opstandige jongeren zijn slecht voor de economie, zo blijkt uit het rapport dat ze opstelden.

Er blijkt namelijk een sterke link te bestaan tussen woedende menigten op straat en revoluties, burgeroorlogen enzovoort. Turkije wordt al maandenlang verscheurd door interne conflicten en dat zal in geen geval de economie van het land in een hogere versnelling brengen.

Ajay Kapur, Ritesh Samadhiya en Umesha de Silva, analisten van Bank of America/Merrill Lynch, waarschuwen voor de economische gevolgen van te grote sociale onrust. Te veel opstandige jongeren zijn slecht voor de economie, zo blijkt uit het rapport dat ze opstelden. Er blijkt namelijk een sterke link te bestaan tussen woedende menigten op straat en revoluties, burgeroorlogen enzovoort. Turkije wordt al maandenlang verscheurd door interne conflicten en dat zal in geen geval de economie van het land in een hogere versnelling brengen.