Belgische werknemers worden niet alleen nog steeds het zwaarst belast in Europa, maar de doorsnee werknemer werkt nu drie dagen langer dan vijf jaar geleden om de staat te betalen.

Voor het vijfde opeenvolgende jaar hebben Institut économique Molinari (IEM, Parijs) en New Direction - The Foundation for European Reform (Brussel) een Europese kalender van "Tax Liberation Days" (fiscale bevrijdingsdagen) gepubliceerd voor doorsnee werknemers in elk van de EU-lidstaten. EY berekende de loonbelastingen.

Belgische werknemers worden niet alleen nog steeds het zwaarst belast in Europa, maar de doorsnee werknemer werkt nu drie dagen langer dan vijf jaar geleden om de staat te betalen. Voor het vijfde opeenvolgende jaar hebben Institut économique Molinari (IEM, Parijs) en New Direction - The Foundation for European Reform (Brussel) een Europese kalender van "Tax Liberation Days" (fiscale bevrijdingsdagen) gepubliceerd voor doorsnee werknemers in elk van de EU-lidstaten. EY berekende de loonbelastingen.