De marge van het bedrijfsresultaat (EBITDA) nam toe naar 16,1%.

Dit was 200 basispunten hoger dan een jaar eerder. Dit is vrij indrukwekkend, zeker omdat wij uitgingen van een toename van 190 basispunten.

De toename van Tata's EBITDA-marge werd compleet gedreven door een toename van 270 basispunten bij Jaguar Land Rover (JLR).

De marge van Tata's bedrijfsactiviteiten in India liep juist terug dankzij lagere volumes. Tata Motors moest een eenmalige afschrijving doen dankzij vervroegd afgeloste obligaties van 62 miljoen Britse pond.

Na deze eenmalige afschrijving kwam de nettowinst uit op 45 miljard Indiase roepie. Een stijging van 14% ten opzichte van een jaar eerder. De nettowinst was in lijn met de consensus van 46 miljard Indiase roepie. ABN Amro heeft een neutraal advies.

De marge van het bedrijfsresultaat (EBITDA) nam toe naar 16,1%. Dit was 200 basispunten hoger dan een jaar eerder. Dit is vrij indrukwekkend, zeker omdat wij uitgingen van een toename van 190 basispunten. De toename van Tata's EBITDA-marge werd compleet gedreven door een toename van 270 basispunten bij Jaguar Land Rover (JLR). De marge van Tata's bedrijfsactiviteiten in India liep juist terug dankzij lagere volumes. Tata Motors moest een eenmalige afschrijving doen dankzij vervroegd afgeloste obligaties van 62 miljoen Britse pond. Na deze eenmalige afschrijving kwam de nettowinst uit op 45 miljard Indiase roepie. Een stijging van 14% ten opzichte van een jaar eerder. De nettowinst was in lijn met de consensus van 46 miljard Indiase roepie. ABN Amro heeft een neutraal advies.