Verizon de Amerikaanse telefoonmaatschappij haalde de afgelopen week voor $ 49 mld op aan obligaties. Dat is, om maar een vergelijking te maken, bijna een gelijk bedrag als het Bruto Nationaal Product van Luxemburg.

Een record derhalve waarmee het bedrijf het vorige record namelijk de $ 17 mrd van Apple, meer dan verpulverde. Voeg daar nog bij toe dat de vraag volgens sommige marktbronnen naar de obligaties Verizon meer dan $ 100 mrd was. En dus kan er nauwelijks sprake zijn van een crisis op de obligatiemarkt.

Verizon de Amerikaanse telefoonmaatschappij haalde de afgelopen week voor $ 49 mld op aan obligaties. Dat is, om maar een vergelijking te maken, bijna een gelijk bedrag als het Bruto Nationaal Product van Luxemburg. Een record derhalve waarmee het bedrijf het vorige record namelijk de $ 17 mrd van Apple, meer dan verpulverde. Voeg daar nog bij toe dat de vraag volgens sommige marktbronnen naar de obligaties Verizon meer dan $ 100 mrd was. En dus kan er nauwelijks sprake zijn van een crisis op de obligatiemarkt.