Nordic American Tanker Shipping was opnieuw winstgevend over het tweede kwartaal, nadat dezelfde periode een jaar geleden nog met een negatief resultaat werd afgesloten.

Het bedrijf profiteerde over de verslagperiode van hogere spot-market rates op basis van de verwachting van een economische verbetering.

Volgens topman Herbjorn Hansson, CEO van Nordic American, bevindt het bedrijf zich in een uitstekende positie om ook over het volledige boekjaar sterke resultaten bekend te maken.

Het derde kwartaal zal weliswaar een vertraging te zien geven, maar belooft toch ook goed te worden. Momenteel is het echter moeilijk om nog verder in de toekomst te kijken. Hansson ziet nog steeds sterke signalen vanuit het Verre Oosten binnenkomen.

Nordic American Tanker Shipping was opnieuw winstgevend over het tweede kwartaal, nadat dezelfde periode een jaar geleden nog met een negatief resultaat werd afgesloten. Het bedrijf profiteerde over de verslagperiode van hogere spot-market rates op basis van de verwachting van een economische verbetering. Volgens topman Herbjorn Hansson, CEO van Nordic American, bevindt het bedrijf zich in een uitstekende positie om ook over het volledige boekjaar sterke resultaten bekend te maken. Het derde kwartaal zal weliswaar een vertraging te zien geven, maar belooft toch ook goed te worden. Momenteel is het echter moeilijk om nog verder in de toekomst te kijken. Hansson ziet nog steeds sterke signalen vanuit het Verre Oosten binnenkomen.