Dankzij zij zijn concurrentiële kracht moet EVS in staat worden geacht om marktaandeel te winnen, waardoor het bedrijf uiteindelijk sneller moet kunnen groeien dan het marktgemiddelde.

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Onze prognoses voor EVS liggen onder consensus. Voor 2011 gaan we uit van een winst per aandeel van 2,52 euro, tegenover 2,76 euro wat de consensusverwachting betreft. Ik handhaaf het advies opbouwen met een koersdoel van 53 euro. Dat koersdoel werd verhoogd na de publicatie van meevallende kwartaalcijfers."

Dankzij zij zijn concurrentiële kracht moet EVS in staat worden geacht om marktaandeel te winnen, waardoor het bedrijf uiteindelijk sneller moet kunnen groeien dan het marktgemiddelde. Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Onze prognoses voor EVS liggen onder consensus. Voor 2011 gaan we uit van een winst per aandeel van 2,52 euro, tegenover 2,76 euro wat de consensusverwachting betreft. Ik handhaaf het advies opbouwen met een koersdoel van 53 euro. Dat koersdoel werd verhoogd na de publicatie van meevallende kwartaalcijfers."